Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πάει κι αυτό το παραμύθι! Ένα έγγραφο βάζει τέλος μια για πάντα στις ψευτιές και τις προπαγάνδες των γαύρων σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός και το τελευταίο… προπύργιο της κόκκινης προπαγάνδας κατά του έπους του Γουέμπλεϊ «έπεσε» τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014. Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος» αποκάλυψε έγγραφο το οποίο ουσιαστικά αναφέρει ότι η φήμη για «βοήθεια» της Χούντας στον Παναθηναϊκό κυκλοφόρησε από στρατιωτικούς της εποχής στο 16σελιδο «Μηνιαίον δελτίο Ψυχολογικών Επιχειρήσεων – Διαφωτίσεως» προκειμένου ο στρατός να καπηλευτεί την τρομερή πορεία των «πράσινων» του Φέρεντς Πούσκας που παραμένουν μέχρι σήμερα η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει φτάσει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Η συγκυρία είναι τουλάχιστον ανατριχιαστική αφού ανήμερΈνα έγγραφο βάζει τέλος μια για πάντα στις ψευτιές και τις προπαγάνδες των γαύρων σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.α της 41ης επετείου του Πολυτεχνείου και των οκτώ ετών από τον θάνατο του «θρύλου» Πούσκας, η εφημερίδα «Έθνος» αποκαλύπτει τη σελίδα 5 του Δελτίου με τίτλο «Ψίθυροι - Διαδόσεις - Φήμαι» στην οποία ξεκαθαρίζεται ότι η φήμη πως η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα εξαγοράστηκε έναντι 3 εκατομμυρίων δραχμών δεν ισχύει!
Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει:
«Διεδόθησαν τα κατωτέρω:
α. Υφίστανται τάσεις υποτιμήσεως της δραχμής συνεπεία της κρίσεως του δολλαρίου.
β. Η νίκη του ΠΑΟ επί του Ερυθρού Αστέρος εξηγοράσθη αντί 3 εκατ. δραχμών.
γ. Ο ευμενώς προς την Εθν. Κυβέρνησιν συμπεριφερόμενος Ελληνικός και ξένος Τύπος χρηματοδοτείται υπό ταύτης.
δ. Υφίσταται διάστασις μεταξύ του κ. Πρωθυπουργού και του Υπουργού Συντονισμού και των Γεν. Γραμματέων των Υπουργείων.
ε. Επίκειται η πτώσις ή ο ανασχηματισμός της Κυβερνήσεως (εντός του μηνός Ιουνίου). Εις την νέαν Κυβέριν θα περιληφθούν και τέως πολιτικοί.
ζ. Η Τράπεζα δεν χορηγεί εξοφλητικάς αποδείξεις προς τους αγρότας διά τα χρέη, τα οποία εχάρισεν η Κυβέρνησις.
η. Οι ανώτατοι Αξ/κοί του Ναυτικού δεν διάκεινται ευμενώς προς την Επανάστασιν.
θ. Μεταξύ του Προέδρου της Κυβερνήσεως και των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου υπήρξε διαφωνία εις το θέμα της αντικαταστάσεως των Δημάρχων και του χρόνου διατηρήσεως της Επαναστάσεως, συνεπεία της οποίας ο κ. Πρωθυπουργός απεχώρησεν εκ του Υπουργικού Συμβουλίου και απέσχεν επί τριήμερον των καθηκόντων του. Τη επεμβάσει του Στρατού και ιδιαιτέρως του Αρχηγού των ΕΔ υπεχρεώθη όπως επανέλθη ειςκοντά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

πρόγνωση καιρού από το weather.gr